Boka

Boka här!

Kryssning till Helsingfors

Sightseeing med spårvagn, ett perfek val om du har du trötta fötter eller vill se så mycket som möjligt av Helsingfors under de timmar du är iland.
E
n rundtur med spårvagn 2 eller 3, även kallade "turistlinjerna" är både billigt och bekvämt. Längs rutterna finns flera stora sevärdheter som Salutorget, Senatstorget, Tempelplatsens kyrka, Borgbacken och Designkvarteret. Spårvagnskarta finns att hämta på Turistinformationen.

Finland är känt för sin formgivning och design. Detta märks inte minst i utbudet av muséer och det välkända "Design District".
Inom detta unika området finns cirka 200 design-, inrednings-, antik-, kläd- och smyckesbutiker, gallerior, museer och restauranger. Ett riktigt shoppingparadis med andra ord.


I resans pris ingår:

* Bussresa tur och retur (resväg med på-/avstigning från Östersund via Sveg - Ljusdal - Kilafors
* Båtresa * Del i 2-bäddshytt (insides)

Tillägg:
Fönsterhytt 150 kr per person
Enkelhytt 370 kr per person (insides)  490 kr per person (utsides)

Frukostbuffé 115 kr per person och väg
Middagsbuffé inkl. dryck 385 kr per person och väg

Avbeställningsskydd kostar 75 kr per person och måste beställas samtidigt med bokning av resan och gäller om du måste avbeställa på grund av sjukdom eller olycka som drabbar dig själv eller dina närmaste.
Vid avbeställning som styrks med läkarintyg återbetalas hela resans pris med undantag för en expeditionsavgift på 100 kr per person.
Kostnaden för avbeställningsskyddet (75 kr) återbetalas ej.

För Allmänna resevillkor se vår hemsida:
https://www.harjedalingenresor.se//info

OBS!
Pass, körkort eller id-kort är godkänd legitimation för att komma ombord.

Resan genomförs vid minst 25 deltagare.