Våra resor

Se våra resor här.

OH, WHAT A NIGHT

Äntligen återförenas succékvartetten från Jersey Boys!

Fyra av Sveriges främsta musikalartister David Lindgren, Peter Johansson, Robert Rydberg och Bruno Mitsogiannis ger er OH, WHAT A NIGHT! – OUR GREATEST MUSICAL HITS.

Med de allra sto¨rsta hitla°tarna fra°n de musikaler artisterna sja¨lva medverkat i. Vad sägs om hits från bland annat Jersey Boys, Saturday Night Fever, Grease, Mamma Mia!, Hairspray, Jesus Christ Superstar,  Fame, Footloose, Buddy Holly och West Side Story! Denna rutinerade kvartett bjuder publiken på en helkväll med en fullspa¨ckad repertoar.

OH, WHAT A NIGHT! är en produktion i storformat med där dansare och musiker ger fullmatade shownummer under ledning av Marika Willstedt från Så ska det låta.

Dagsresa till Antikmässan

Dagsresa till Antikmässan lördagen den 15/2

Bussresa tur och retur från Ljusdal/Järvsö/Arbrå/Bollnäs till Stockholmsmässan i Älvsjö.

Fynda unika, klassiska och vackra föremål hos utställare med antikviteter, vintage, modern design, konst, kuriosa och byggnadsvård. Här finns experter, föredrag, trendanalytiker och inspirationsutställningar. Antikmässan är en enda stor marknad – allt går att köpa på plats och ta med hem direkt!
Obs! Tänk dock på att skrymmande och tunga fynd inte kan tas med hem på bussen.

Dagsresa till Sy- & Hantverksfestival

Dagsresa till Sy & Hantverksfestival lördagen den 15/2

Bussresa tur och retur från Ljusdal/Järvsö/Arbrå/Bollnäs till Stockholmsmässan i Älvsjö.

Aktiviteter och workshops är en stor och viktig del av Sy- & Hantverksfestivalens framgångsrika koncept. På mässan får du möjlighet att prova nya saker och tekniker, utveckla dina kunskaper och kanske t om dela med dig av dina erfarenheter och lärdomar.
Här finns något för alla!

Röros vintermarknad

Följ med oss på en heldagsutflykt till en vintermarknad med traditioner.

Varje år vallfärdar nära ett hundratal forbondeekipage till den gamla gruvstaden Röros. Ekipagen kommer från alla håll, både från Sverige och Norge. Med en publik på runt 4 000 personer kör forbönderna in sina hästar och slädar in på malmplassa mitt i Röros. Marknaden erbjuder ett stort utbud av knallar, musik och marknadsvimmel.

Tidig morgon beger vi oss av mot Röros och vi beräknas vara framme kl. 11.00. Nu har du dagen fri till egna strövtåg i den historiska atmosfären där du får en känsla av att ha rest tillbaka i tiden.

Missa inte öppningsarrangemanget på Malmplatsen som startar kl. 12.00. 
Förutom de traditionella hantverken kan du nuta av konserter, dans och självklart massor av god mat och dryck.
Passa på att äta på marknaden för det blir inget mat eller fikastopp på hemvägen. Bussen vänder åter hem kl. 16.00.

Grease på turné

Musikalen Grease drar ut på turné!
Den rockiga kärlekshistorien som får varje dansnerv att spritta i kroppen.
När den svenska versionen av Grease sattes upp på Nöjesteatern åkte brylkrämen, skinnjackorna och dansskorna på!

För regin står Staffan Götestam som även gjort den svenska översättning. Staffan som än en gång tar sig an uppdraget att bevara en 40 år gammal historia på ett modernt sätt, utan att tappa den klassiska Grease-känslan. Koreografen Siân Playsted skapar magiska dansnummer till låtar som Grease is the word, Greased Lightnin, You’re the One That I Want och We Go Together.

I Grease träffar Danny (Anton Hagman) sin Sandy (Caroline Johansson Kuhmunen) i en innerlig sommarromans. Väl tillbaka i skolan visar det sig att Sandy är den nya tjejen i klassen. Danny slits mellan det tuffa killgänget T-birds och känslorna för Sandy. Sandy passar inte in i ramen för det coola tjejgänget Pink Ladies och är därför inte heller en passande flickvän till skolans populäraste kille.
Kommer Sandy att bli accepterad i Pink Ladies? Kommer Danny våga visa sina känslor?
Detta är frågor som alla som sett John Travolta och Olivia Newton Johns berömda steg, vet svaret på. Från film till teaterscen – Grease är en historia som kan upplevas om och om igen!

Dagstur till Trädgårdsmässan i Älvsjö

NORDISKA TRÄDGÅRDAR LÖRDAGEN DEN 28 MARS

Bussresa tur och retur från Ljusdal/Järvsö/Arbrå/Bollnäs till Stockholmsmässan i Älvsjö.
Trädgårdsmässan, Nordiska Trädgårdar, är den största trädgårdsmässan i Norden med omkring 350-400 utställande företag varje år. Här finns inspirationsutställningar och seminarier med experter, trädgårdsprofiler och inspiratörer. Som besökare kan du handla allt till trädgården och få den rådgivning du behöver.